Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to FTABeta.com

We're a new community open to help you with any FTA Issues that you may be experiencing, feel free to ask any questions, and enjoy! You may have to register before you can post: register

Results 1 to 4 of 4

Thread: NOI / Nfusion

  1. #1
    I Like TV!
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    15

    Unhappy NOI / Nfusion

    Ongoing issues with NOI and Nfusion;
    NOI 131a, 131, & 130 all seem to perform about the same. Disconnecting and reconnecting every few minutes
    As a result Nfusion if freezing and reporting service not available, disconnected and then back to life , same sequence every few minutes.
    All the NOI and Nfusion files, postings appear to be months or years old, several of the links no longer work.
    Add to this I am stuck with a Bell 3-wire brand router to connect to my DSL line and the fun just goes on and on
    Any suggestions would be appreciated

  2. #2
    Addicted to TV!
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    140

    Default

    I know same here, with my nova, event my next fta box is worse suck.

  3. #3
    Beta Lover
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    The land of insect porn.
    Posts
    755

    Default

    Quote Originally Posted by doc.396 View Post
    Ongoing issues with NOI and Nfusion;
    NOI 131a, 131, & 130 all seem to perform about the same. Disconnecting and reconnecting every few minutes
    As a result Nfusion if freezing and reporting service not available, disconnected and then back to life , same sequence every few minutes.
    All the NOI and Nfusion files, postings appear to be months or years old, several of the links no longer work.
    Add to this I am stuck with a Bell 3-wire brand router to connect to my DSL line and the fun just goes on and on
    Any suggestions would be appreciated
    The reason there haven't been any new files or updates is that the OLD NOI works just fine for hundreds of thousands of happy testers using all kinds of P$. I use NOI for one of my boxes that I test with and have very little issue with it. I would suggest you check your computers settings regarding the "disconnected and then back to life , same sequence every few minutes.", especially your power saver and "sleep mode" settings. Remember, if your computer goes to sleep, so does NOI.
    I use the same 3 wire Bev router you do for a LOT of my installs and they work just fine...

  4. #4
    I Love TV
    Join Date
    May 2011
    Location
    brandon fl
    Posts
    60

    Default

    try IKS4SUNS.

    It seemed to be an improvement. 1.6 and 2.0 seem stable. some issues but an improvement for me.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •